Fa'amanatu ma le Fa'amanaia Komiti Fa'apitoa Fa'atatau o le Su'ega a Shandong ma le Sosaiete Fa'ata'ita'i Su'ega Temperature Komiti 2023 Fonotaga Fa'aletausaga na Fa'amanuiaina.

Ina ia faʻalauteleina le fefaʻatauaʻiga faʻapitoa ma le atinaʻeina o tomai faʻapitoa i le tulaga o le fuaina o le vevela ma le susu i le Itumalo o Shandong, o le 2023 Fonotaga Faʻaletausaga a le Itumalo o Shandong Temperature ma le Suavaʻa Fua ma le Malosiaga Fuafuaina Komiti Faʻatekonolosi ma Shandong Fua ma Suʻega Sosaiete Fua Suʻega ma Malosiaga. Fua Komiti Tomai Fa'apitoa na faia ma le manuia ia Tesema 27th ma 28th i Zibo, Shandong Province.O lenei fonotaga faaletausaga e le gata e aofia ai le lipoti faaletausaga a le komiti, ae o loʻo aofia ai foʻi le aʻoaʻoina o faʻamatalaga faʻapitoa, ma o le matou kamupani sa auai malosi i lenei faʻamoemoe o se sui auai.

Le Vaaiga o le Fonotaga Faaletausaga

Na amata le mea na tupu i lalo o le molimau a Su Kai, Faatonu o Shandong Zibo Market Supervision Administration, Li Wansheng, Peresitene o Shandong Institute of Metrology, ma Zhao Fengyong, Second Grade Inspector o Shandong Market Supervision Administration.

Manuia1

Yin Zunyi, sui taitaifono o le Temperature Fuafua Komiti Tomai Faapitoa a Shandong Fua ma Suʻega Sosaiete ma sui sili inisinia o le Itumalo Fuaina Inisetiute, na faia le "Vaega Fua Faʻapolofesa Komiti ma le vevela ma le susū Fuaina Komiti Faʻatekinisi 2023 Aotelega Galuega Faʻaletausaga" i le fonotaga. .Na faia e Yin se iloiloga atoatoa ma auiliili o le galuega o le tausaga talu ai, aoteleina ai le taua o mea na ausia e le komiti i le tulaga o le vevela ma le susu, faamamafaina le taua o le fuaina o le atunuu i le faʻatinoina o le faʻatinoga o faʻamatalaga faʻapitoa, ma tuʻu. agai i luma se vaaiga mamao mo galuega i le lumanai.

Manuia2

Ina ua mae'a le aotelega lelei a Yin, na fa'alauiloa ai e le fonotaga se fa'asologa o lauga fa'apolofesa, fefa'ataua'iga fa'apitoa ma semina e tu'uina atu ai le loloto ma le lautele o talanoaga i le atina'eina o le fanua fa'atatau.

Feng Xiaojuan, Sui Faatonu o le Inisetiute o Inisinia Thermal o le Saina Academy o Fua Faasaienisi, tuuina atu se lauga loloto i luga o le autu o le "Suʻega vevela ma lona Lumanai Atinaʻe", lea na maua ai e le au auai se vaaiga mataʻutia tau aʻoaʻoga.

Manuia3

O le fonotaga na valaaulia ai tagata tomai faapitoa i alamanuia o Jin Zhijun, Zhang Jian, Zhang Jiong e avea ma faiaoga i le JJF2088-2023 "tele ausa sterilizer vevela, mamafa, taimi fa'avasegaina fa'avasegaina", JJF1033-2023 "Su'esu'ega Tulaga Fa'atatauina Fa'amatalaga", JJF1030-2023 fa'avasegaina o le vevela ". tane thermostat fa'ata'ita'iga fa'atinoga fa'atino fa'apitoa"I le taimi o le aʻoaʻoga, na faʻamatalaina e le aʻoaʻo le loloto o mea o loʻo i totonu o nei fuataga e tolu a le atunuʻu, e tuʻuina atu ai le taʻiala manino ma le malamalama mo tagata auai.

Manuia4

I le fonotaga faaletausaga, na valaaulia ai le matou pule sili o Zhang Jun e faasoa atu se lauga faapolofesa i luga o le "Mea Fa'avasegaina o le Temperature ma le Smart Metrology", lea na fa'amalamalamaina ai le malamalama o le fale su'esu'e metrology atamai.E ala i le lauga, na faʻaalia ai le au auai le suʻesuʻega faʻataʻitaʻi atamai na fausia e ala i le tuʻufaʻatasia o faʻamatalaga faʻaonaponei faʻatekonolosi e pei o numera numera, networking, masini, atamai ma metrology technology.I le fefa'asoaa'i, e le gata ina fa'aalia e Mr. Zhang le fa'atekonolosi fa'apitoa ma meafaigaluega fa'apitoa a le matou kamupani fa'ata'ita'i fa'ata'ita'i, ae na ia su'esu'eina fo'i lu'itau e mana'omia ona fa'ato'ilaloina i le taimi o le fausiaina o fale su'esu'e metrology atamai.Na ia tu'uina mai fa'amatalaga i nei lu'itau ma fa'amatala auiliili sao mata'ina na faia e le matou kamupani i lea tulaga.

Manuia5

E le gata i lea, i le nofoaga o lenei fonotaga faaletausaga, na aumai ai e sui o le kamupani oloa autu a le kamupani, lea na tosina atu i ai le toatele o tagata auai.O le vaega fa'aaliga sa fa'atulaga ma le fa'aeteete fa'atasi ai ma fa'atupulaga fou fa'atekonolosi ua ausia, e amata mai i mea fa'apitoa i fa'aaliga fa'akomepiuta.

Manuia6

Na tuʻuina atu e sui o le kamupani se faʻaaliga olaola o foliga fou ma faʻaoga lelei o masini taʻitasi, faʻapea foʻi ma le taliina o fesili mai tagata na auai i le taimi e tuʻuina atu ai se malamalamaga loloto o tekinolosi a le kamupani i tua atu o vaaiga.O le sauniga faʻataʻitaʻiga na tumu i le malosi ma le fatufatuaʻi, faʻaopoopoina se faʻailoga tulaga ese i lenei fonotaga faaletausaga.

Manuia7

I lenei fonotaga faaletausaga, e le gata ina maua e sui o le kamupani se malamalamaaga loloto o le faauigaina o tulafono faatonutonu ma masaniga eseese, ae na aʻoaʻoina foʻi e faʻatalanoaina tulaga lata mai, faʻafouga faatekinolosi ma le atinaʻeina o le atinaʻe.Faafetai mo le faʻamatalaga a le au atamamai, i le tausaga fou, o le a faʻaauau pea ona matou tuuto atu i le faʻalauiloaina o le manuia o le fanua o le fuaina o le vevela ma le susu, ma faʻateleina le galulue faʻatasi ma fefaʻatauaʻiga i totonu o le alamanuia.Matou te tulimatai atu e toe feiloaʻi i le tausaga a sau!


Taimi meli: Tes-29-2023