Fa'aaliga Meafaigaluega Fa'ata'ita'i ma Fa'atonu i Moscow, Rusia

Fa'aaliga Fa'ava-o-malo mo Su'ega ma Mea Fa'atonu i Moscow, Rusia, o se fa'aaliga fa'apitoa fa'avaomalo o su'ega ma fa'atonutonu.O le faʻaaliga sili ona tele ma sili ona taua o suʻega ma faʻatonutonu meafaigaluega i Rusia.O faʻaaliga autu o le faʻatonutonuina ma le suʻega meafaigaluega o loʻo faʻaaogaina i le aerospace, rocket, masini gaosiga, metallurgy, fausiaina, eletise, suauʻu ma kesi alamanuia.

Rusia1

I le taimi o le faaaliga e tolu-aso mai Oketopa 25th ia Oketopa 27th, Panran Calibration, o le malosi autu o le vevela ma le mamafa o le fuaina o meafaigaluega e tuʻuina atu, e ala i le le faʻaaogaina o taumafaiga a le au sooupu a Rusia ma le lagolago faʻatasi a le au Panran, o se numera tele o tagata faʻatau. mai masini gaosi, metallurgy, suauu ma kesi alamanuia sa tosina mai.I le taimi lava e tasi, o se numera tele o ofisa resitalaina tusi metrology Rusia ua vaʻaia le faʻamoemoe o le ituaiga ma oloa a Panran, ma ua latou faʻamoemoe e resitalaina e Panran le tusipasi metrology Rusia i totonu o latou faʻalapotopotoga.

Rusia2

O le faʻaaliga na faʻaalia ai le masini feaveaʻi a Panran, e aofia ai le nanovolt ma le microohm thermometers, faʻamago poloka poloka faʻamago tele, faʻamaumauga maualuga o le vevela ma le susu, faʻamaualuga o le vevela ma le susu, thermometers numera saʻo ma le pamu mamafa o loʻo uuina lima, faʻamaufaʻailoga numera saʻo. ma isi. O le laina oloa e lautele, o le mautu e maualuga, ma o le mamanu o se tala fou ma tulaga ese, lea ua autasi aloaia ma viia e le au faatau i luga o le saite.

asdas

I le pisinisi o le fuaina ma le faʻavasegaina, o le a tumau pea Panran i le atinaʻeina o manatu o le "ola i luga o le lelei, atinaʻe i luga o mea fou, amata i manaoga o tagata faatau, ma faaiʻu i le faamalieina o tagata faʻatau", Tautino e avea ma taʻimua i le faʻalauiloaina o le atinaʻeina o meafaigaluega vevela. meafaigaluega faʻamaonia i Saina ma e oʻo lava i le lalolagi.


Taimi meli: Nov-03-2022