PANRAN FAUFAIGA I FAFO TAGATA TAI MAUGA MAUGA (CHANGSHA PANRAN BRANCH)

PANRAN FAUFAIGA I FAFO TAGATA TAI MAUGA MAUGA (CHANGSHA PANRAN BRANCH)

Tai Mountain o le mauga sili ona lauiloa i Saina, ae le o se tasi o mauga sili ona lauiloa.O le Mauga o Tai e fai si mamalu i Saina i Matu.O se 'au atamai na o mai iinei e faatoilaloina lenei mauga tele i le aso 12 o Ianuari 2019. O i latou mai Changsha Panran.O Changsha Panran Commerce and Trade Co. Ltd o le lala o le vaega a Panran, ma o Changsha Panran o lo'o nafa ma fa'atau pisinisi uma mai fafo.
O le pule sili o Long o le ta'ita'i lea i lenei 'au.O loo ia ofuina le sikafu i le ata lea.E iai Mz Chow, Maxine, Mr Liu, Mr Long, Mz Lee, Rita, Joe mai le taumatau i le agavale.O matou o se 'au fa'apitoa i le galulue i pisinisi fa'avaomalo, ae fa'apea fo'i le 'au fa'apolofesa i le a'ea'e o le mauga.


O le Faitotoa Mumu o le amataga lea o le Mauga o Tai.E masani ona manatu tagata uma o lea na matou puʻeina ai se ata o le 'au iina ma meafaigaluega uma matou te manatu o le a matou manaʻomia. E foliga mai e manaia tele!



Ina ua mavae le 6 itula, na matou o mai i le Maa Faamanatu: O le Mauga Sili i le Five Buddhistic Mountain.O le maualuga lea o le 1545m, ma o le vevela o loʻo i lalo ole zero.E matua malulu lava ae o loo matou matua fiafia lava.




E manaia tele le Mauga o Tai.E aulelei foi tama ma teine ​​o Changsha Panran.O le au a Changsha Panran o se 'au malosi e tasi, ma e tumu i matou i le mautinoa ma o le a manumalo i se 2019 fou!


Taimi meli: Sep-21-2022