Fa'afetai i le fa'ai'uga manuia o le fa'atalanoaga fa'apitoa ma le fonotaga tusitusi fa'avae a vaega


130859714_204342347959896_8994552597914228329_n.jpg


Mai Tesema 3rd i le 5th, 2020, lagolagoina e le Institute of Thermal Engineering o le Chinese Academy of Metrology ma faʻamaopoopoina e Pan Ran Measurement and Control Technology Co., Ltd., o se semina faʻapitoa i le autu o le "Suʻesuʻega ma Atinaʻe o High-precision Standard Digital Thermometers" ma se vaega o "Precision Digital Thermometer Performance Evaluation Methods" O le fonotaga masani o le tuufaatasia na taunuu i se faaiuga manuia i lalo o le Mauga o Tai, le ulu o le Lima Mauga!


1.jpg


O tagata auai i lenei fonotaga e masani lava o tagata tomai faapitoa ma polofesa mai le tele o inisitituti metrology ma Saina Jiliang Iunivesite.O Mr. Zhang Jun, le pule sili o la matou kamupani, sa valaaulia e pulefaamalumalu i lenei fonotaga.E fa'afeiloa'i e Mr. Zhang le o'o mai o tagata popoto uma ma fa'afetai faiaoga mo la outou lagolago ma le fesoasoani ia Pan Ran i tausaga ua mavae.Ua 4 tausaga talu ona fa'alauiloa le ulua'i fonotaga o fuamoa fa'afuainumera.I lenei vaitau, ua vave ona atia'e le vevela numera ma ua sili atu ona mautu.O le maualuga o foliga vaaia, o le mama ma sili atu ona manino foliga, lea e le mafai ona tuueseeseina mai le televave o le atinaʻeina o tekinolosi ma taumafaiga a tagata suʻesuʻe faasaienisi uma.Faafetai mo a outou sao ma faailoa atu le amataga o le konafesi


2.jpg


I le taimi o le fonotaga, Mr.Jin Zhijun, o se paaga suʻesuʻe o le Inisetiute o Thermal Inisinia o le Saina Academy o Metrology, aoteleina le "R&D vaega o le maualuga-saʻo tulaga maualuga thermometer" ma faailoa atu le autu o suesuega mataupu o le maualuga-saʻo. fua vevela numera.O le mamanu, faʻamatalaga sese, ma le mautu o mea eletise e fuaina ai meafaigaluega o loʻo faʻamatalaina, ma o le taua ma le aʻafiaga o se puna vevela mautu i luga o taunuuga o loʻo faʻaalia.


3.jpg


O Mr. Xu Zhenzhen, o le faatonu o le matagaluega a le R&D a le kamupani PANRAN, na ia faasoaina le autu o le "Design and Analysis of Precision Digital Thermometers".Na tu'uina mai e le Fa'atonu Xu se va'aiga lautele o fuamoa fa'afuainumera sa'o, o le fausaga ma fa'avae o fua fa'afuainumera tu'ufa'atasi, su'esu'ega le mautinoa, ma le fa'atinoga i le taimi o le gaosiga.E lima vaega o le iloiloga ma le tele o mataupu autu na faʻasoa, ma le faʻataʻitaʻiga ma le auʻiliʻiliga o le vevela numera sa faʻaalia auiliili.


4.jpg


O Mr. Jin Zhijun, o se tagata suʻesuʻe lagolago a le Thermal Engineering Institute o le Chinese Academy of Metrology, na ia tuʻuina atu se lipoti i le "2016-2018 Precision Digital Thermometer Test Summary", faʻaalia ai taunuuga o le tolu tausaga.O Qiu Ping, o se tagata su'esu'e lagolago a le Thermal Engineering Institute o le Chinese Academy of Metrology, na ia fa'asoaina le "Talanoaga i mataupu e feso'ota'i ma Mata'itusi Fa'atekinolosi".

I le fonotaga, o le atinaʻeina ma le faʻaogaina o le saʻo numera numera, metotia suʻesuʻe fua faʻatatau (tulaga vaega), faʻataʻitaʻiga saʻo numera numera suʻega ma fuafuaga suʻega sa fefaʻasoaaʻi ma talanoaina.O lenei felafolafoaiga ma talanoaga e taua tele mo le faʻatinoina o le National Key Research and Development Program (NQI).I totonu o le poloketi "Suʻesuʻega ma le Atinaʻeina o se Tupulaga Fou o Tulaga Maualuga Maualuga", o le alualu i luma o le "Suʻesuʻega ma le Atinaʻeina o Thermometers Digital High-precision", o le tuʻufaʻatasia o tulaga faʻavae o le "Metotia o le Iloiloga Faʻatinoga o Faʻatonuga. Digital Thermometers", ma le mafai ona suitulaga fua mekeri thermometers sa'o numera numera ua matua'i lelei tele.


5.jpg


6.jpg


I le taimi o le fonotaga, o tagata atamamai e pei o Mr.Wang Hongjun, faatonu o le Thermal Engineering Institute of China Metrology Institute, faatasi ai ma le pule sili o le matou kamupani Mr.Zhang Jun, na asiasi atu i le fale faʻaaliga a le kamupani, fale aʻoga gaosiga, ma fale suʻesuʻe, ma aʻoaʻo e uiga i la matou su'esu'ega fa'asaienisi a le kamupani ma le gaosiga gafatia, atina'e kamupani, ma isi. Ua fa'amaonia e le au atamamai la tatou kamupani.Na faailoa mai e le Faatonu Sili Wang na ia faamoemoe e mafai e le kamupani ona faalagolago i ona lava tulaga lelei e faʻaauau ai le faʻaleleia atili o le tulaga o suʻesuʻega faʻasaienisi ma gaosiga, ma faia ni sao sili atu i le alamanuia metrology a le atunuʻu.


8.jpg


Taimi meli: Sep-21-2022